Retrobament amb les botigues on-line

 Després d'uns dies provant les imatges responsives (adaptatives) per als nous formats actuals (mòbils, tablets,...) i els sliders/carousels em vaig decidir tornar a retrobar-me amb el format web de les botigues on-line o e-commerce com també se les coneix. Sorpresa la meva: Cap !!!! Tot evoluciona i hauria de ser també per tenir més facilitats alhora de trobar ràpidament les eines però No: tot està "pensat" per fer-la "més" bonica i adaptada a les noves tecnologies. Tot i això ha estat distret tornar a testejar-la jeje (no la penjo aquí per que no tinc "productes" a incloure, tot i que podrien ser ficticis... ja veurem).

 En resum: 

 Més o menys el mateix "format" amb cara nova. Són webs que porten molta feina per activar-la i incloure moltes de les grans possibilitats que tenen per defecte, això si: de codi obert però cada vegada més encarada al fet que es comprin "evolucions" i eines personalitzades, és lògic: la pela és la pela jajaja.

 Pròxima parada: una graella amb contingut en una pàgina, pot ser d'imatges, productes, articles,... ja està fet el format, falta incloure material.

Salut !!!!

 
 
 

Pàgina vista:

10
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.