blog de Joanjf

Traductors en línia

Idiomes versus  Els traductors en línia segueixen sent molt utilitzats a les pàgines webs per comoditat alhora de traduir el contingut d'aquestes, el que està encara molt clar és que l'idioma català encara té molt camí per fer, ja que encara dona moltes "errades" de traducció, molt menys que el castellà, per exemple, en gramàtica i sintaxis.

Slider-carousel d'imatges

 Provat el nou slider o carousel com també se l'anomena, és a dir, un seguit de fotografies que es van mostrant una darrera l'altre amb un interval de temps. Fet amb format responsiu, o sigui, flexible de tamany a les imatges segons el dispositiu on es mostri.

 Resultat satisfactori :-)

 De moment està a l'inici de la web, veurem el que dura allà...

Canvi d'imatge a la web

Web-1 Després d'estudiar aquest format, el qual és molt interessant, comença a ser hora de donar-li un toc més personalitzat a la web, així que la pròxima parada: Canvi de "cara" (toca passar per l'"estilista" jeje)

Retrobament amb les botigues on-line

 Després d'uns dies provant les imatges responsives (adaptatives) per als nous formats actuals (mòbils, tablets,...) i els sliders/carousels em vaig decidir tornar a retrobar-me amb el format web de les botigues on-line o e-commerce com també se les coneix. Sorpresa la meva: Cap !!!! Tot evoluciona i hauria de ser també per tenir més facilitats alhora de trobar ràpidament les eines però No: tot està "pensat" per fer-la "més" bonica i adaptada a les noves tecnologies.

Primera entrada del bloc

"Hola Món" (frase famosa en la història de la comunicació en la xarxa, ara coneguda com a "internet")

 Bé, deixar dit que aquest web, en principi, està creat per a fer proves sobre altres projectes als quals pugui estar treballant, desarrollant, etc.

 
 
 

Pàgina vista:

18
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.