Terrassa climatitzada
Pícnic Masia Gibert
Terrasa banquets
Terrassa int. banquets
Terrasa int. Masia Gibert
Terrasa Masia Gibert
 

Les Webs

 Les pàgines webs són una eina molt important per donar-se a conèixer a la resta d'usuaris els quals poden ser clients potencials.

 

SEO

 El bon posicionament als buscadors és una garantia de gran volum de visites al seu lloc web.

 

Imatge

 Les fotografies i la imatge del seu portal tenen una gran importància alhora de donar bona impressió al visitant que està navegant per ella.

 

Promocions

Ofereixi Promocions als seus visitants i aconseguirà atraure la seva atenció i més possibilitats d'èxit en vendes.

Blogs

Traductors en línia

Idiomes versus  Els traductors en línia segueixen sent molt utilitzats a les pàgines webs per comoditat alhora de traduir el contingut d'aquestes, el que està encara molt clar és que l'idioma català encara té molt camí per fer, ja que encara dona moltes "errades" de traducció, molt menys que el castellà, per exemple, en gramàtica i sintaxis.

Slider-carousel d'imatges

 Provat el nou slider o carousel com també se l'anomena, és a dir, un seguit de fotografies que es van mostrant una darrera l'altre amb un interval de temps. Fet amb format responsiu, o sigui, flexible de tamany a les imatges segons el dispositiu on es mostri.

 Resultat satisfactori :-)

 De moment està a l'inici de la web, veurem el que dura allà...

Canvi d'imatge a la web

Web-1 Després d'estudiar aquest format, el qual és molt interessant, comença a ser hora de donar-li un toc més personalitzat a la web, així que la pròxima parada: Canvi de "cara" (toca passar per l'"estilista" jeje)

Retrobament amb les botigues on-line

 Després d'uns dies provant les imatges responsives (adaptatives) per als nous formats actuals (mòbils, tablets,...) i els sliders/carousels em vaig decidir tornar a retrobar-me amb el format web de les botigues on-line o e-commerce com també se les coneix. Sorpresa la meva: Cap !!!! Tot evoluciona i hauria de ser també per tenir més facilitats alhora de trobar ràpidament les eines però No: tot està "pensat" per fer-la "més" bonica i adaptada a les noves tecnologies.

Primera entrada del bloc

"Hola Món" (frase famosa en la història de la comunicació en la xarxa, ara coneguda com a "internet")

 Bé, deixar dit que aquest web, en principi, està creat per a fer proves sobre altres projectes als quals pugui estar treballant, desarrollant, etc.

 
 
 

Pàgina vista:

159
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.